LikeMe in Concert 2021 Live Stream

LikeMe in Concert 2021

LikeMe in Concert 2021
Date: Sunday, March 14, 2021
Location: Antwerps Sportpaleis, Antwerp, Belgium

#LikeMe in concert: nieuwe data
De cast van #LikeMe stond te popelen om in april en mei 12 keer in een uitverkochte Lotto Arena het beste van zichzelf te geven met #LikeMe In Concert. Door de maatregelen rond corona werd besloten om de concerten te verplaatsten naar 5 en 6 september 2020, en te verhuizen van 12 x Lotto Arena naar 4 x het Sportpaleis.
Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden, en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. De coronamaatregelen maken het nog niet mogelijk om duizenden #LikeMe-fans en hun ouders te ontvangen in het Sportpaleis om samen mee te zingen en te dansen. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 13 en 14 maart 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *